skip to Main Content

Boodschappen

Het is belangrijk dat er regelmatig boodschappen in huis komen, om zelf te kunnen eten en drinken of om uw bezoek wat lekkers aan te kunnen bieden. De boodschappen halen kunnen moeilijker gaan doordat u zich bijvoorbeeld moeilijk kunt verplaatsen of u komt met de verkeerde boodschappen thuis.

Wat kunnen we voor u doen?

Wanneer u aangeeft waar het probleem ligt kunnen we samen met u zoeken naar een oplossing. Soms moeten we eerst samen uitzoeken wat het probleem is. Dit kan middels een gesprek met u en of uw naaste. We kunnen bekijken hoe u daadwerkelijk de boodschappen haalt. 

Als  het een vervoersprobleem is om bij de winkel te komen, kunnen we verschillende alternatieven met u bespreken en eventueel oefenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van een rollator of een scootmobiel. 

Komt u met de verkeerde spullen thuis? Ook hierin kunnen we samen bekijken wat voor u een prettige en werkzame manier is om dit op te lossen. Een boodschappenlijstje werkt soms al goed. We kunnen bekijken hoeveel structuur u nodig heeft om deze te maken en op te volgen.

Maartje helpt u graag verder

Maak een afspraak

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust

Back To Top